2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Egy nap Kecskemét egészségéért!”
„Egy nap Kecskemét egészségéért!” PDF Nyomtatás E-mail

egy_nap_kecskemet_egeszsegeert_imag0084...címmel újabb egészségügyi előadást tartottunk városunkban. Tavaly októberben kezdtünk egy Egészség Expóval, utána hétről hétre bibliai előadásokkal folytattuk Szigeti Jenő, Kormos Tivadar és Szilvási József tolmácsolásában. Közben februárban megint volt egy egészségügyi előadás egy helyi főorvossal, most pedig a nyári szünet előtt dr. Ősz-Farkas Ernőt kértük meg egy testi-lelki egészséggel kapcsolatos programra.

Nagyon boldogok vagyunk, mert ősz óta több százan megfordultak előadásainkon, és már többen az imaházunkba is eljöttek. Van egy hölgy, aki a februári egészség napra jött el a főorvos úr miatt, de azóta is jár a bibliai részre is, sőt, kérte a keresztségi felkészítését!

Isten nagy örömöket ad, ha rá hagyatkozunk. Ellen White azt írja, hogy ha a gyülekezet lelkésze és a tagság összefog Isten művében, és egyesítik erejüket lelkek megmentése érdekében, a Szentlélek csodálatosan fog megnyilatkozni. Ennek lehetünk a tanúi Kecskeméten! A kérdés csak az, hogy vajon mi történhetne, ha ez az egység még hatékonyabban kialakulna közöttünk?!

 

/stiv/

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista