2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az ADRA segítségnyújtása a Májusi Ítéletidőben
Az ADRA segítségnyújtása a Májusi Ítéletidőben PDF Nyomtatás E-mail

kep01 A 2010. május 17-től országszerte kialakult rendkívüli időjárási helyzetben az ADRA (Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány) a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőkkel, a Baptista Szeretetszolgálattal és a Rescue24 Mentőcsapattal együtt segélycsomagokat osztott a Sátoraljaújhelyen élő kitelepítetteknek.  Az itt élő rászorulók ivóvizet, tartós élelmiszert, takarókat és háztartási fertőtlenítőszert kaptak. A karitatív szervezetek együttműködésben az elmúlt éjszakától kezdve az Edelénynél történt gátszakadásnál is közösen nyújtottak segítséget, a mentési munkálatokat a mai napon is folytatják.

ADRA iroda

ADRA segélyszállítmány a sátoraljaújhelyieknek

kep20 Sátoraljaújhelyen a város 1/3-át érinti a gátrobbanás miatt bekövetkezett árvíz. Mintegy 20 utcát lezártak, és egyes források szerint 700, mások szerint 1000 embert kellett kiköltöztetni. Mivel az ár még mindig nem vonult ki ezekből az utcákból, így sokan még a hétvégén sem térhetnek majd vissza otthonaikba.

A hazai segélyszervezetek közül az ADRA volt az első, amely három autónyi segélyszállítmányt hozott az itt élő károsultaknak. A segélyezési munkát a Zemplén TV is megörökítette.

(Kormos Erik)


kep2kep16kep29kep28
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista