2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Regionális Ifjúsági nap Egerben
Regionális Ifjúsági nap Egerben PDF Nyomtatás E-mail

reg_ifi_nap_egerben_dsc01057Regionális ifjúsági napot tartottunk május 8-án, Egerben. A környékbeli fiatalok (Miskolc, Sátoraljaújhely, Salgótarján) összefogtak a dicsőítésben és a délutáni missziós munkában.

Az ifjúsági tanulmány, a Gondolatébresztő (www.ifiinfo.hu-n a letöltések cím alatt) rendszere alapján beszéltük meg a heti témát öt népes csoportban. A megadott idő kevés volt ahhoz, hogy kimerítsük az adott témát. Ezt követően az unió Ifjúsági Osztálya részéről Udvar Renáta szolgált Isten Igéjéből, „Esélyed van" címmel. Prédikációjában arra hívta fel a figyelmet, hogy akkor is van lehetőségünk az újrakezdésre és van esélyünk megtalálni önmagunkat Atyánknál, ha eddig - a tékozló fiúhoz hasonlóan - az életünkből Istent kizárva kerestük önmagunkat. Továbbá, az élet nemcsak a megtalálásról, hanem a „történet" továbbadásáról is szól, amelyet a gyakorlatban is kipróbáltunk a délutáni utcai misszióban. Délután Restás László (a miskolci körzet lelkésze) tolmácsolásában Pál élettörténetét hallgathattuk meg oly módon, mintha azt ő maga mondta volna el nekünk.

reg_ifi_nap_egerben_3Az egri vár kapujában felszereltünk egy megállító táblát, ahol kapcsolatokat próbáltunk létesíteni a járókelőkkel, illetve papírvirágot ültethettek, rajta azzal, amit szeretnének, ha növekedne az életükben. Ajándékkönyveket is osztogattunk azoknak, akik elfogadták. Az eső sajnos elmosta a program utolsó perceit, de így is elmondhatjuk, hogy áldásos szombatban volt részünk, és tovább folytatjuk a fiatalok misszióját a városért.

 

Szabó Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista