2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szégyenkezés nélkül
Szégyenkezés nélkül PDF Nyomtatás E-mail

Különleges szombat köszöntött a pécsi körzet tagjaira 2010. június 12-én, amikor Jan H. Cabungcal svájci kutatóorvos és evangelizátor látogatta meg közösségünket. A Pécsről, Hidasról és Barcsról összegyűlt testvérek személyében egy nagyon dinamikus, a lélekmentésben élenjáró, hiteles keresztényt ismerhettek meg, aki mind az igeszolgálat, mind a délutáni képzés alkalmával nagyon meggyőzően képviselte személyes tapasztalatainak ismertetésével, mennyire megáldja Isten az elkötelezettséget a szolgálat végzése során.

Délelőtt Isten Igéjének megnyitásával az Énekek 3:1-4 és Mt 13:44 versei alapján tárta fel az igazi boldogság megtalálásának útját, mely a Jézusnak szentelt szolgálatban nyerhet értelmet. Saját életének tapasztalatai tovább erősítették a Biblia által képviselt igazságot.

A tápláló, közösen elfogyasztott ebéd után a mindennapi élet missziós lehetőségeire irányította a hallgatóság figyelmét, közülük is elsősorban azt mutatta be, hogyan terelhetjük embertársaink gondolatait lelki síkra egy-egy hétköznapi beszélgetés során minden szégyenérzet nélkül, bátran és nyíltan felvállalva hitünket.

Vers- és énekszolgálatok gazdagították, tették még meghittebbé az együttlétünket. Külön öröm számunkra, hogy a Keresztény Advent Közösség énekeseit is köszönthettük a szolgálattevők sorában.

A nap folyamán megtanult elvek gyakorlatban való megvalósítására is lehetőség nyílt a délutáni órákban, amikor kicsik és nagyok együtt elindultunk megszólítani a pécsi lakosságot 600 fél literes ásványvíz kiosztásával. A hőség okozta szomjúság csillapítása mellett, az élő vízre próbáltuk felhívni az emberek figyelmét a palackokra ragasztott bibliai igével, valamint a BLI és a megújult pécsi gyülekezeti honlap likjének feltüntetésével. A megszólítottak többségében örömmel fogadták közösségünk ajándékát.

Hálásak vagyunk Istennek ezért az áldásokban bővölködő szombatért, és bízunk további vezetésében a körülöttünk élő emberek megmentéséért végzett szolgálatunk végzése közben.

 

Laiszné Nagy Annamária

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista