2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kapcsolatépítés kertész módra
Kapcsolatépítés kertész módra PDF Nyomtatás E-mail

kapcsolatepites_kertesz_modra_p10100542010. május 23-án, vasárnap délelőtt Tótszerdahelyen, egy Nagykanizsától 20 km-re levő faluban, kertészeti előadást tartottunk. Horváth Sándor Sopron város nyugalmazott főkertésze, kedves testvérünk, aki a kanizsai körzet igehirdetője is, tartotta ezt az előadást. Testvérünk rendkívüli tudással bír a virágok, növények gondozása, ápolása terén.

Erre az alkalomra 16-an jöttek el, ami ebben a faluban rendkívülinek számít. Horváth testvér a kerti és szobanövények ápolásáról, gondozásáról, betegségeiről tartott nagyon színvonalas előadást. Ezután a kérdések özöne záporozott, hisz mindenkinek volt otthon beteg vagy nem virágzó növénye. Az előadáson testvérünk otthonról hozott növényein keresztül mutatta be a szaporítási módokat, a betegségek megelőzésének lehetőségeit. Végül palántaosztásra került a sor, aminek a jelenlévők nagyon örültek.

Távozáskor egyik-másik személynek eszébe jutott, hogy miket nem kérdezett még meg, mert elfelejtette. Ígértük, lesz még folytatás.

Ez az alkalom is egy lehetőség a sok közül, a kapcsolatteremtés terén. Isten áldja meg Horváth testvér áldozatos, fiatalokat is elgondolkodtató munkáját és buzgóságát!

 

Farkas Attila

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista