2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Akik ráléptek a keskeny útra
Akik ráléptek a keskeny útra PDF Nyomtatás E-mail

keresztsegek_kanizsan_p10101112010. június 26-án két gyülekezet, a nagykanizsai és a zalaegerszegi együtt ünnepelt: szombatot és szövetségkötést. Hosszú Ferenc, aki régen megismerte az Úr útját, most határozta el magát, hogy annyi pozitív tapasztalat és 15 évnyi hívás után követi az Urat mindenen keresztül. Ő a Zalaegerszegi Gyülekezet tagja lett. Márffy Benjámin adventista szülők gyermeke, akit az otthoni jó példaadás és személyes ifjúkori tapasztalatai késztettek arra, hogy Jézust kövesse. Ő a Nagykanizsai Gyülekezet tagja lett.

A kanizsai imaház zsúfolásig megtelt. Sokan most voltak éltükben először ilyen ünnepélyes alkalmon. A szolgálatok gazdagsága, a keresztelendők bizonyságtétele és szolgálata a szívekbe írta e nap áldásait.

keresztsegek_kanizsan_p1010107 Farkas Attila lelkész az igei üzenetet és az útravaló jókívánságokat  Pál tanácsaiból merítette, aki az ifjú Timóteust oktatta annak idején. Felajánló imát Csongrádi István lelkész testvérünk mondott a keresztelendőkért, aki személyesen is jól ismerte őket. Csongrádi testvér is egy barátkozóval jött át Hévízről, hogy erősítse leendő testvérnőnket a döntésben. Felemelő érzés volt szemtanúja lenni testvéreink bemerítésének, valamint látni, amint a lelkészi hívásra többen előrejöttek, akikért külön imádkoztunk, mert a döntés egyre erősebb a szívükben. Adja az Úr, hogy elhatározásuk olyan erős legyen, amelynek nem tudnak majd ellenállni.

Istenünk kísérje útjukon kedves testvéreinket, Ferit és Benit!

 

Farkas Attila

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista