2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Kövesd a Bibliát!” – Lovasberény
„Kövesd a Bibliát!” – Lovasberény PDF Nyomtatás E-mail

pict2439A Lovasberényi Gyülekezetnek gazdag programban volt része július 10-én, szombaton. Délelőtt a Szünidei Biblia Tábor befejező ünnepélyét tartottuk. Jelen voltak és szolgáltak a programban résztvevő gyermekek, akik elhívták szüleiket is. A délelőtt során mintegy negyven gyermek adott számot arról, amit egy héten át tanultak. A programban részt vevő segítők igen magas színvonalon végezték szolgálatukat.

Nagy izgalommal készültek a délutáni alkalomra is, amikor az utazó Biblia megérkezett a gyülekezetbe. Bibliával kapcsolatos versek és énekek hangzottak el. Egy hatéves kislánytól az ifjúságon keresztül a kórus szolgálatáig mindig a Szentírás foglalta el a központi helyet. A Biblia igazi ünnepe volt ez a délután. Örömmel vettek részt a programon a vendégek, és jelen volt a polgármester is, aki részt vesz más alkalmakkor is az evangelizációkon és különböző gyülekezeti programokon.

pict2428Dr. Szilvási József testvér elismerő szavakkal méltatta azt a munkát, amit a Lovasberényi Gyülekezet végez a falu gyermekeiért, családjaiért és ifjúságáért.

A Szentírást itt is Szilvási testvér nyitotta meg. Mély, Bibliában gyökerező gondolatokkal hívta fel a testvérek figyelmét, hogy az igazi lelkiséget nem lehet formákkal létrehozni. A Szentírásból igazolta, hogy a biblikus lelkiséget az imádság, a Biblia kutatása, elmélkedés Krisztus élete felett és az igazi testvéri közösség képes megteremteni.

Mindkét gyülekezetre nagy hatást gyakorolt, hogy láthatták és lapozgathatták ezt a különleges Bibliát, és hallgathattak olyan bibliai tanítást, amely rendkívül időszerű volt és megszívlelendő gondolatokat hozott felszínre.

 

Mayor Zoltán lelkész
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista