2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Kövesd a Bibliát!” program Kistarcsán
„Kövesd a Bibliát!” program Kistarcsán PDF Nyomtatás E-mail

kistarcsai_csoport A kistarcsai gyülekezetalapító csoportunk abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a gyülekezetek mellett augusztus 28-án fogadhattuk, és egy szombaton át kiállíthattuk a 66 nyelvű utazó Bibliát. Mivel a gyülekezetalapítás az egyik legfontosabb célkitűzésünk, szeretnénk, ha a Isten Igéjén, mint a lelki életünk alapján épülne fel a gyülekezetünk, és ennek érdekében a Biblia a középpontban maradna 2010 minden napján. Ezt az elkötelezettséget fejeztük ki ezen a szombaton, a „Kövesd a Bibliát!" program keretében.

A szombat délelőtti ünnepélyes alkalmon a testvérek megosztották a gyülekezettel azokat a tapasztalataikat, melyek arról szóltak, hogy a Biblia egy adott szakasza vagy története milyen hatással volt az életükre. Az igeszolgálat témája a Szentírás volt, melyet vetített képekkel tettünk szemléletesebbé. A szolgálatok és az igehirdetés azt emelte ki, hogy a közösségünkben és istentiszteletünkben milyen nagy a jelentősége a Bibliának. Ezen a gyülekezeti programon fogadalmat tettünk arra, hogy Isten Szava lesz életünk alapja és mértéke.

Szívünkből kívánjuk minden gyülekezetünk valamennyi tagjának, hogy ahol elkötelezik magukat a Biblia segítségével Krisztus jellemének szemlélése mellett, ott tapasztalják meg az övéhez hasonló jellemre történő átalakulást és az evangélium munkájának nagy erővel történő terjedését. Értetek is imádkozó kistarcsai testvéreitek.

 

Csalami László

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista