2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Zuhatag Teaház életéről
A Zuhatag Teaház életéről PDF Nyomtatás E-mail

zuhatag_teahaz_dsc07329_resizeEgy év alatt az adventista fiatalok kedvenc programjává vált a teaházi alkalmak látogatása, ahol már mi, „teaházas fiatalok", nagyon jól összeszoktunk. Úgy gondoljuk, hogy elérkezett az idő, hogy a harmadik célkitűzésünket is megvalósítsuk, ezért ennek érdekében 2010 elején plakát- és szórólapkészítésbe kezdtünk, amiket kifüggesztve és szétszórva próbáljuk a világi fiatalokat a rendezvényeinkre invitálni, amely Nyírbátorban jól működik. Általában 20-25 fiatal vesz részt egy-egy teadélutánon, s volt olyan alkalmunk, amelyre több mint 10 nem adventista fiatal is eljött.

zuhatag_teahaz_-_logo Szeptember 26-án Erdőbényére szervezünk kirándulást, október 9-én pedig ismét várjuk az Istent kereső fiataljainkat Nyírbátor Kulturális Központjába, amely csalogató lehet a következő alkalmainkra is: november 6-ra, 20-ra, valamint december 4-re. Ha teheted, gyere el közénk! 

Fennállásunk és működésünk kétéves évfordulója október 4-én lesz, Isten kegyelméből. Nagy feladatra vállalkoztunk, de bízunk az ima erejében, így imaláncunk mindennap az Úrhoz fohászkodik, aki bőségesen megáld minket.

 

Bákonyi Bettina

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista