2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Onlineistentisztelet.hu
Onlineistentisztelet.hu PDF Nyomtatás E-mail

Az istentiszteletek online internetes közvetítése külföldön már sok helyen megvalósul. Pár hónapja azonban Magyarországon is elindult a szombati istentiszteletek élő közvetítése. Ez a Budapest-Zuglói Gyülekezet missziós programjának részeként vált valóra, melyet várhatóan október közepétől a www.onlineistentisztelet.hu weboldalról lehet majd figyelemmel kísérni.

A közvetítés lehetőséget biztosít egyfelől olyan testvérek részvételére az istentiszteleten, akik személyesen nem tudnak jelen lenni a gyülekezetben, de rendelkeznek internet-hozzáféréssel, másfelől az interneten böngészve bárki, aki még sosem hallott az adventistákról, megismerhet bennünket. Ezért fontosnak tartjuk, hogy habár gyülekezeti missziós programként működik a közvetítés, az internet által ne csak zuglói lakosokhoz jusson el Isten üzenete. Ezért a magunk gyülekezetén kívül ajánljuk még az adventista.hu, a nemrégiben indult mentomental.hu és a szintén minőségi tartalmat nyújtó nicelife.hu weboldalakat. Természetesen folyamatosan szeretnénk bővíteni hasonló oldalakkal az ajánlásainkat.

Az eddig tesztüzemben működő közvetítéseink alkalmával érkeztek már hozzánk virtuálisan a Facebook közösségi oldalról is, de többen „követnek" Twitter-en is, mely lehetőséget biztosít arra, hogy azonnal értesüljenek a követőink az istentiszteletek alkalmairól. Így rendszeres „nézőink" vannak Angliából, Romániából, Spanyolországból, de volt látogató Ausztráliából, Dél-Afrikából és az USA-ból is.

Az élő közvetítés mellett a weboldalon a korábban rögzített alkalmak is megtekinthetőek lesznek. A program bel- és külmissziós elemként egyaránt illeszkedik a gyülekezet missziós szolgálatába.

Hisszük, hogy a 21. században is időszerű üzenetünk hirdetésébe modern és technikailag korszerű eszközökkel is csatlakoznunk kell, kiegészítve és színesítve a hagyományos evangelizációs formákat. Kérjük, imáitokban emlékezzetek meg erről a missziós programról, hogy tényleg eljuthasson az Evangélium minden nyelvhez és néphez és Zuglóhoz!

 

Mészáros Albert

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista