2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyógyító életmód sorozat Szegeden
Gyógyító életmód sorozat Szegeden PDF Nyomtatás E-mail

gyogyito_eletmod_sorozat_szegeden_4 Pénteken este befejeződött Szegeden az evangelizációs sorozat „Gyógyító életmód" című egészségügyi része.

Dr. Milton Teske, a program előadója, aki a Loma Linda Egyetemen szerezte meg orvosi diplomáját, a sürgősségi ellátásra szakosodott a Wright Állami Egyetemen. Jelenleg Kaliforniában, egy kórház sürgősségi osztályának vezető orvosa.

Fontos részt tölt be életében a betegségek életmódváltozással történő gyógyítása. Szorosan együttműködik a Weimar Intézet Newstart Életmód Központjával, több mint egy évtizedig vezető előadója volt az intézet nagy sikerű, cukorbetegségről szóló szemináriumának.

gyogyito_eletmod_sorozat_szegeden_5A program helyszíne a város központjában, közel a sétáló utcához, nagyon jól megközelíthető helyen volt, a helyi METESZ székház nagytermében, amely minden alkalommal zsúfolásig megtelt. 220 ülőhely van a teremben, de még körbe, a falak mellett is álltak a vendégek. Minden üres széket össze kellett szedni az épületben, hogy amennyire csak lehet, minél kevesebb embernek kelljen állva végighallgatnia a programot.

Az előadó a cukorbetegség, a magas vérnyomás, szívbetegség, ízületi gyulladás és más egyéb betegségek romlásának megfordításról beszélt. Biztatta az embereket, hogy már pár hónap alatt is érhetnek el jó eredményeket.

A 2-es típusú cukorbetegség 90%-a gyógyszermentessé tehető. A vérnyomás normalizálódik, és a pirulák elhagyhatóak. Az elszűkült artériák kinyílnak. A gyulladást keltő immunfolyamatok megállnak, és a tünetek enyhülnek.

Vasárnaptól csütörtökig öt előadást tartott, melyben Csalami László volt a segítség a tolmácsolásban.

Megismerhettük, hogy miként lehet éhezés és gyógyszerek, és azok mellékhatásai nélkül a testsúlyunkat csökkenteni, mit tehetünk az erős csontokért és a fájdalommentes ízületekért.

gyogyito_eletmod_sorozat_szegeden_7A tanultak közben a gyakorlatban is megtapasztalhatták a vendégek, miként lehet finom, ízletes ételeket gyorsan elkészíteni. Az ősz folyamán a helyi életmód klubban tovább folytathatják majd az életmód-változtatás további gyakorlati elemeinek elsajátítását.

Az előadásokról hangfelvétel készült mp3-ban.

A vendégek nagyon megszerették az előadót, és minden este sokan álltak sorban nála kérdéseikkel.

Szegeden megindult egy új lehetőség.

 

Csengei Károly

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista