2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekmosoly tábor Józsán
Gyermekmosoly tábor Józsán PDF Nyomtatás E-mail

gyermekmosoly_tabor_jozsan_450Immár 4. alkalommal szerveztünk napközis tábort a Józsán élő gyermekek számára 2010. június 28. és július 2. között. Táborunk 3 alappillére: történetek a Bibliából, zenei készségfejlesztés, játékos angol foglalkozások. Kiegészítve mindezeket kreatív foglalkozásokkal, kirándulásokkal, lovaglással, kemencés nappal, íjászkodással, játékos versengésekkel és mindazokkal a tevékenységekkel, amelyek a gyermekek számára örömet jelentenek. A tábor utolsó napján meghívjuk a gyermekek barátait és a szülőket is egy közös családi délutánra, ahol ízelítőt kaphatnak mindabból, amit 5 napon át tanultunk.

Idén megkérdeztük a gyermekeket és szülőket, hogy miért jó ez a tábor. Az alábbiakban a válaszokból idézünk néhányat:

gyermekmosoly_tabor_jozsan_013Gyermekek:

  • „Mert itt nagyon jó lenni. Olyan mintha a szülők lennének Szilvi néniék meg a többiek, akik itt dolgoznak a táborban." (P. Gergő 6 éves)
  • „Jók voltak a versenyek és más-más feladatok is... Szeretem ezt a tábort, mert kézműves feladatokat is csinálunk, meg »Ki mit tud?-ot« és futó- és bicikliversenyt is. Egyszóval ez a kedvenc táborom." (E. Eszter)
  • „...bicikliverseny is van meg gyorsulási verseny is." (B. Richárd)
  • „Nekem minden tetszett, örülök hogy itt lehetek. Remélem, hogy máskor is jöhetek." (F. Fanni)
  • „Nekem az tetszett, amikor mentünk az állatkertbe." (H. Maja)
  • „Sok mulatságos van benne, sok érdekes dolgot lehet tanulni, és sok dolgot lehet csinálni is. A képfestés és a buszozás volt a legszebb." (Patrícia)

gyermekmosoly_tabor_jozsan_004Szülők:

  • „Amikor a gyerekek egymás szavába vágva csak sorolják és sorolják az élményüket, majd reggelente alig várják, hogy a táborba érjünk, akkor számomra ez a fő bizonyítéka annak, hogy jó helyen vannak. A fiaim ezentúl minden évben el szeretnének jönni-„ (N. B.)
  • „Jó tudni, hogy a gyermekem hasznosan tölti az idejét, miközben remekül szórakozik. Ezt a tábort igazán szívvel-lélekkel szervezték." (F. P.)
  • „Csodálatos emberek. Szívvel-lélekkel foglalkoznak a gyerekekkel. Nemcsak a nagyszerű programok, nemcsak a jó társaság, ami miatt minden évben vágyik a gyerek ebbe a táborba, hanem azért, mert úgy érzi, egy nagy család tagja lehet. Köszönünk mindent!" (P. I.-né)

Köszönjük az ASI Magyarország Egyesület, az ADRA, valamint az egyházterület és a helyi gyülekezet támogatását.

 

Zágonyiné Nagy Szilvia
táborvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista