2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nyújtsd ki kezed!
Nyújtsd ki kezed! PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal

Missziókonferencia Kecskemétenlogo4_transparent2

kmk_img_2202A Magyar Unió vezetése, intézményei és osztályai az egyházterületekkel közösen ismét megszervezte a Missziókonferenciát 2010. augusztus 17-21. között Kecskeméten.

„Nyújtsd ki kezed!" volt a jelmondat, mellyel a Generál Konferencia idei, Atlantai ülésén elfogadott stratégiai tervvel szerettünk volna azonosulni. A program megfogalmazott célja volt segítséget nyújtani testvéreink számára, hogy a lelkiség megtapasztalásával, a közös reggeli imaórák - melyen szinte soha nem látott arányban vettek részt testvéreink -, a plenáris gondolatébresztő előadások, délelőtti szekciók segítségével ki tudjuk nyújtani kezünket Isten felé.

kmk_img_1732A közös éneklések, a gyermekek, fiatalok és idősebbek közös szolgálata által, a kreatív lelki programok (kőkert és láthatatlan színház) segítségével megérezhettünk annak örömét, hogy egy nagy család tagjai vagyunk, akik egymásnak is szolgálunk, azaz egymás felé kinyújtjuk kezünket. Természetesen nem töltötte volna be szolgálatát teljesen a Missziókonferencia, ha nem próbáltuk volna ki a missziót a gyakorlatban. Délutánonként egy csoport konferenciai résztvevő a helyi gyülekezet szervezésében könyvevangélista munkában vett részt, majd esténként, szintén a Kecskeméti Gyülekezet evangelizációjában segítettünk azzal, hogy helyszínt biztosítottunk egy rövid sorozatnak, melyen dr. Szigeti Jenő nyugdíjas lelkész testvérünk a kinyújtott kézről beszélt annak a mintegy 30 vendégnek, akik a városból érkeztek hozzánk és a konferencia résztvevőinek. Öröm volt ezzel a programmal megtapasztalni, hogy Isten arra is hívott bennünket, hogy kinyújtsuk kezünket a világ felé.

 

Ócsai Tamás



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista