2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nyújtsd ki kezed!
Nyújtsd ki kezed! PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal

Missziós altábor a kecskeméti Missziókonferencián

„Mily szépek a hegyeken az örömmondónak lábai, aki békességet hirdet, jót mond, szabadulást hirdet, aki ezt mondja Sionnak: Uralkodik a te Istened!" (Ésa 52:7)

A kecskeméti Missziókonferencia missziós szekciójában igyekeztünk változatos programot ajánlani az érdeklődők részére.

Szerdán, a tábor első napján, párhuzamosan két programunk futott: Nagy Imre, egyházunk zenei osztályának vezetője a zene misszióban betöltött feladatáról szólt, illetve Szilvási József „A nevelés szerepe a megváltásban" címmel tartott előadással egybekötött beszélgetést.

Csütörtökön szintén két programot szerveztünk. „Készséges kezek" címmel Bakosné Zohán Tünde számolt be az ADRA Adventista Szeretetszolgálat Alapítvány árvízsújtott emberekért végzett munkájáról. Ezzel párhuzamosan egy másik előadóteremben a tábor ifjúsága részére Szilvási József, az Adventista Teológiai Főiskola küldetéséről, programjairól és terveiről tartott beszámolót.

A péntek délelőttre hirdetett missziós programjainkat összevontuk, és egy helyszínen mutattuk be az érdeklődők számára az ESZO által szervezett Egészség Expót, a Budapesten működő MentŐ Mentálirodát, a Kecskeméti Gyülekezet missziós programjait, illetve Czeily Tibor „Bizalom" c. kisfilmjét.

Bár a konferencia szerényebb látogatottsága a missziós altábor látogatottságára is rányomta a bélyegét, mégis elmondhatjuk, hogy akik részt vettünk a programokon, örömmel fogadtuk a bemutatott lehetőségeket, amelyek felnyitották a szemünket a misszió ismert és eddig ismeretlen útjaira egyaránt.

Czinkota András

 

A Missziókonferencia plenáris előadásai DVD-n megrendelhetők
a Reménység Evangelizációs Központban.


Telefon: 06-30/678-6584 (Fleischer Andrea), 06-30/664-3272 (Juhász Károly),
06-30/530-7279 (Saját Jánosné)



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista