2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nyújtsd ki kezed!
Nyújtsd ki kezed! PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal

Ifjúsági altábor

kmk_img_1563A 2010-es Missziókonferencián újra megértettük azt, hogy szükségünk van a különböző korosztályonkénti programokra. Ennek értelmében délelőttönként és este közösségi alkalmakat, valamint rövid áhítatokat iktattunk be. Ismerkedős est, beugró, lelki séta kőkert néven, a teaház és az elmaradhatatlan fagyizás alkalmat adott a közösségépítésre. A szerdai szekciókon, melyeket Udvar Renáta és Kalocsai Tamás ifjúságvezetők tartottak „Miért követem Jézust?" és „Próbáld újra Jézussal" címmel,  20-30 fiatal vett részt.

Csütörtökön megérkezett hozzánk Dejan Stojkovic ifjúsági lelkész Angliából, aki lendületes előadásmódjával a hitről, Istenről és a Vele való kapcsolatról nem csak a fiatalokat, de az idősebb generációt is megszólította.

A dicsőítéseket Kertész Tamás és csapata vezette, ráhangolva minket Isten hullámhosszára. Az esti programokat az Országos Ifjúsági Bizottság csapata szervezte.

Hálás vagyok Istennek ezen lelki felöltődésért, azokért, akik színesebbé tették jelenlétükkel, szolgálatukkal és a szervezésben nyújtott segítségükkel a 2010-es Missziókonferenciát.                              

 

Udvar Renáta



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista