2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Balatoni Hangyaboly
Balatoni Hangyaboly PDF Nyomtatás E-mail

hangyaboly_-_20102010. szeptember 24-26. között Siófok-Szabadifürdőn került megrendezésre az adventista cserkészvezetők országos találkozója. A közel harminc résztvevő hat területről érkezett, többségük újonnan alakuló csapat, vagy cserkészőrs. Képviseltették magukat a Huenergardt F. János Cserkészcsapat, a Michnay László Cserkészcsapat, a Négylevelű Fa Cserkészcsapat és az alakuló budapesti csapatok. 

A hétvégén a vezetők elmesélték, mi történt velük az előző évben, és terveket készítettek a jövőre vonatkozólag, amelyeket szívesen ismertetnek részletesen minden érdeklődőnek. A tervek megtalálhatóak lesznek a csapathonlapokon, és programjainkat az ifiinfón és az AdventInfóban is olvashatjátok. 

Különös örömünkre szolgál, hogy a vezetők között nagyon sok fiatal volt, akik hangsúlyozták, hogy számukra érték ez az aktív, nyitott közösség.

Bátorítunk mindenkit, hogy ha rendszeresen működő, vonzó közösségi életet és ifjúságot szeretne gyülekezetében, akkor vegye számításba lehetőségként a cserkészetet is. 

A komoly dolgok mellett a hétvégén nagy szerephez jutott a játék és a nevetés is.

A rendezvény támogatói voltak a Havasi család, az ASI, az ADRA, a Marci Pékség és jelenlétével az Ifjúsági Osztály. Köszönjük! Jövőre ismét találkozunk!


Bekő Judit st., www.negylevelufa.hu

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista