2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újraéled Balassagyarmat!
Újraéled Balassagyarmat! PDF Nyomtatás E-mail

ujraeled_balassaggyarmatSzeptember elején újraindult az evangelizáció Balassagyarmaton. Az előadásokat minden szombat délután a városi Művelődési Központban tartjuk, előadónk a lelkészünk, Fenyvesi Péter Pál testvér. A téma „Hogyan küzdjünk meg gondjainkkal? - epizódok Dávid király életéből". A Balassagyarmati Gyülekezet tagjai minden előadás végén zenei szolgálatot adnak, amelybe gyakran vendégeinket is bevonjuk. Alkalmanként 20-25-en is részt veszünk az evangelizációkon.

2010. október 9-én rendeztük meg a „Kövesd a Bibliát!" programot, amelynek keretében hozzánk érkezett a 66 nyelvű Biblia, amely nagy sikert aratott az evangelizáción, vendégeink körében. A Bibliából több verset is felolvastunk, különböző, általunk ismert nyelveken.

balasagyarmat3Nemcsak az előadásokon tapasztalunk fejlődést, a Balassagyarmaton lévő gyülekezet is egyre gyarapodik! Fenyvesi Péter Pál több mint egy éve szolgál nálunk. Ittléte óta sokat tett a közösségért. Több új tag is érkezett hozzánk, és általuk fellendült a közösségi élet. Nemrég sikerült bekapcsolódnunk az ADRA munkájába is. A gyülekezetben erős összetartás alakult ki, és közös céljainkért együtt imádkozunk. Az elkövetkezendő időkben szeretnénk egy új gyülekezeti helyiséget (a jelenlegit kinőttük), és szeretnénk még tovább gyarapítani a taglétszámot. Ehhez az Úr áldását kérjük napról-napra!

 

B.D.
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista