2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy nap az egészségért Veszprémben
Egy nap az egészségért Veszprémben PDF Nyomtatás E-mail

egy_nap_az_egeszsegert_veszpremben_dia24Szeptember 26-án, a Szív Világnapján egy egész napos rendezvénnyel kívántuk népszerűsíteni az egészséges életmódot, és nagy örömünkre szolgált, hogy törekvésünk megvalósítását támogatta a polgármesteri hivatal, a megyei ÁNTSZ, az MTD, a Nagyvázsonyi pékség, és a programnak otthont adó Csermák Antal Zeneiskola is.

Reggel 8.30-17.00h-ig, az aulában felállított standoknál lehetőséget biztosítottunk különböző szűrővizsgálatokra (vérnyomás-, vércukorszint-, koleszterinszint-mérés), ételbemutatóra és kóstolóra, és egy nemesvámosi biogazda jóvoltából bizonyos alapanyagok vásárlására is. Emellett a zeneiskola nagytermében előadások követték egymást, mint például a szívbetegségek megelőzéséről (dr. Ládi Szabolcs); bélbetegségek kialakulásáról (Tóth Gábor); zsírbetegségről (dr. Demény János); magas vérnyomásról (Csengei Károly), akik bemutatójuk után személyes tanácsadást is tartottak.

egy_nap_az_egeszsegert_veszpremben_dscf1063A rendezvény iránti igényt és egyben a sikerességet is mutatja, hogy több mint kétszáz vendég vett részt ezen az egészségnapon, illetve többen bekapcsolódtak az életmódklubunkba.

Hálát adunk Istennek, aki lehetővé teszi, hogy az egészségügyi üzenet által is közelebb kerüljünk embertársainkhoz, és segíthessünk nekik eljutni a nagy Orvoshoz.

 

T. Sz.

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista