2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow 60 éve az Úr mellett
60 éve az Úr mellett PDF Nyomtatás E-mail

60_eve_az_ur_mellett_4„Mert a hegyek eltávoznak, és a halmok megrendülnek, de az én irgalmasságom tőled el nem távozik" (Ézs 54:10).

Özv. Mellár Balázsné (szül.: Hőgye Margit) 1950. március 28-án, Kisújszálláson kapta ezt a csodálatos igét útravalóul Szamecz testvértől, aki őt ezen a napon megkeresztelte. A Bucsai Gyülekezet oszlopos tagjaként évtizedeken át hűségesen szolgálta az Urat. Az eltelt évek alatt sokszor eszébe jutottak ezek a kedves sorok, és Istenünk áldását tapasztalhatta élete minden napján.

60 év telt el azóta, és a Vecsési Gyülekezet 2010. április 10-én erre az évfordulóra emlékezett. Mellár testvérnőnek 7 gyermeke született, 13 unokája és 12 dédunokája van. Népes családja körében 89. életévében is jó egészségnek örvend. Bodnár János lelkész testvér köszöntötte őt az ároni áldás szavaival, és Jónás István presbiter imádkozott együtt a gyülekezettel ezen a szép napon.

Kiváltságnak tartom, hogy az unokája lehetek, és hálát adok az Úrnak családom nevében is, hogy minden találkozás alkalmával drága kincseket kapok tőle. Régi és új tapasztalatokat, bíztatást. Csodálatos szemében rendíthetetlen erős hit csillog a mindenható Istenben.

 

Bakosné Zohán Tünde
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista