2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kalózlegenda
Kalózlegenda PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal

Néhány résztvevői vélemény:

 

  • es_napok-2010_-_kalozlegenda_4 „Szerintem az áhítatok nagyon tartalmasak voltak, a segítők jól felkészültek voltak, ügyesen eljátszották a kalózkodásokat. A legjobban a floorball tetszett, ilyet most először játszottam." (Anikó)

  • „A legeslegjobb a teaház volt, minden megvolt, ami kell: jó hangulat, kényelmes matracok, szuper társaság, király dekoráció. A második, ami nagyon tetszett még: az áhítatok. Kovács-Bíró János prédikációi engem nagyon megérintettek. A szombati nap is jó volt, örülök, hogy valaki kitalálta ezt a Biblia-leírót. A kaja nem volt tökéletes, de azért megettük. Nagyon jó volt még az is, hogy sok ismerőssel találkoztam és szereztem újakat is, sok emberrel tudtam beszélgetni." (Kohári Emese)

  • „A Biblia-leíró program felejthetetlen élmény volt számomra, kivételesnek érzem magam, hogy ennyi emberrel együtt én is leírhattam egy részt az újszövetségből. Az áhítatok mondanivalója megfogott. A teaház, a kalandtúra, az éjszakai sport jó lehetőség volt ismerkedésre és barátságok kialakulására. Hálás vagyok Istennek, hogy részt vehettem az idei ÉS Napokon!" (Németh Bence)


 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista