2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy Istentől megáldott boldog, 101. születésnap
Egy Istentől megáldott boldog, 101. születésnap PDF Nyomtatás E-mail

101_eves_viski_gyulane_p1010396 Vajon egyházunk történelme során hány testvérünk kezdte a 101. életévét reggeli dicsérettel és szombatiskolai tanulmánnyal? Bizonyára nem sokan. De a Gáborjánban élő Viski Gyuláné, mindannyiunk szeretett Juliska nénije igen. 2010. november elseje számára a 101. születésnapot jelentette. Az ő személye egy két lábon járó, élő bizonyságtétel az Istenbe vetett hitről és reménységről. Egy megelégedett, boldog élet, amelyből egyre kevesebb van. Az Úr eljövetele pedig egyre közelebb.

A Példabeszédek könyve azt mondja, hogy az Úr félelme hosszabbítja meg a napokat, és ez igaz Juliska nénire. Az ő hite, reménysége, szeretete példa előttünk. Pedig neki is jutott a 101 éve alatt a nemszeretem napokból. Ha bizonyságot tesz ezekről, mindig hálaadással teszi. Ma is verseket ír (lásd a képen a versesfüzetével), azokat a gyülekezetben szavalja, lányaival énekel. Ő a menyének is „idesanyám". Ha valaki meglátogatja, vagy csak felhívja telefonon, lelkileg kapni fog ebből az őszinte, megelégedett életből.

Kívánjuk a drága Juliska néninek, hogy az az Isten, aki eddig éltette és megtartotta, vigyázzon rá továbbra is! Az örök életben pedig ott lehessen szeretteivel együtt!

 

F. A.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista