2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kiadói nap Rákoscsabán
Kiadói nap Rákoscsabán PDF Nyomtatás E-mail

Az Advent Kiadó hagyományos kiadói napjára 2010. november 14-én került sor Rákoscsabán. Az Advent Kiadó munkatársainak és a magyar művek szerzőinek fontos, hogy találkozzanak a gyülekezetek könyvforgalmazóival és önkéntes könyvevangélistáival.

Czinkota András, a kiadó igazgatója nyitotta meg köszöntéssel az együttlétet.

Erdélyi László testvér tartotta az igehirdetést, amelyben felidézte az advent nép kezdeti időszakát, a könyvek, iratok terjesztésének fontosságát. Emlékeztetett, hogy Isten odafigyel erre a szolgálatra, és határozottan közbelép, ha idegen szellemiségű munkákat propagálnak azok a kiadók, amelyeket Isten a tiszta evangélium terjesztéséért hívott elő.

Majd tapasztalatok és hozzászólások következtek. Örömmel hallgattuk a gyülekezetek és önkéntesek beszámolóit, azzal a meggyőződéssel, hogy házról házra járó testvéreink, vagy akik állandó könyvárusítói helyen dolgoznak, mint az adventüzenet első vonalbeli „katonái", a legáldozatosabb feladatot vállalták.

A tapasztalatok megosztása után az új kiadványok ismertetésével folytatódott a kiadói nap. 2010 év még hátralevő heteit is beszámítva, rendkívül gazdag lesz az Advent Kiadó idei termése. A kiadónál megjelent magyar szerzők tollából származó művek írói közül Erdélyi László, dr. Szigeti Jenő és dr. Tokics Imre testvérek mutatták be új kiadványaikat, egyben elmondták szerzői szándékukat. Az év végéig megjelenik még két gyermekeknek szóló, hazai kiadvány is: Karsai Gabriella: Az ezüst csillag és Kökényes Zsuzsa: Kincs az erdőn című munkája; előbbi mesekönyv, utóbbi történetek gyűjteménye.

Ugyanakkor hamarosan megjelenik egy színes képes könyv - több évi késéssel, reményeink szerint mégis jó időben - Arthur Maxwell-től A legkedvesebb látogató címmel, szintén gyermekeknek szóló kiadvány, amely Jézus életét követi végig Betlehemtől a mennybe menetelig.

Czinkota András, a kiadó igazgatója ismertette a kiadó terveit, jelenlegi feladatait. Megköszönte a kiadó dolgozóinak munkáját. Majd még egyszer alkalmat adott a gyülekezetek képviselőinek, hogy tapasztalataikat megosszák a kiadó dolgozóival, a megjelent szerzőkkel és könyvterjesztő társaikkal, így is segítve és bátorítva egymást. Jó néhány jelentős gyülekezetünk - megyeszékhelyen és nagyobb városban működő közösségek - könyvterjesztői voltak jelen. Szívből kívánjuk mind a kiadványokra, mind a könyvek terjesztőire Isten gazdag áldását.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
főszerkesztő

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista