2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kecskeméten szolgáltunk
Kecskeméten szolgáltunk PDF Nyomtatás E-mail

kecskemeti_beszamolo_p1000347Nagy örömben volt része a gyömrői fiataloknak november 13-án, szombaton. Kormos Tivadar lelkész jóvoltából meghívást kaptunk Kecskemétre. A meghívásnak eleget tettünk, és egy kis programmal szereztünk örömet az ottani testvéreknek. Dr. Szilvási András lelkészünkkel együtt több mint 30-an mentünk el.

Nem tudom meg nem említeni a kecskeméti testvérek vendégszeretetét. Nagyon finom ebéddel vártak, süti is volt bőven. A kiadós ebéd után néhányan rövid sétát tettünk a városban.

A délutáni istentisztelet után 17 órától alkalmunk adódott sportolni, ahol még jobban megismerhettük egymást. Nagyon jól sikerült az együttlétünk, a sorjátékok nagyon sok okot adtak a nevetésre.

Dióhéjban összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat Kecskeméten, és minden gyülekezetnek tudom ajánlani az ilyenfajta együttléteket. Így tehát a gyömrőiek is nagyon várják a kecskemétieket és mindazokat, akik szívesen eljönnének, hogy megismerjék, hogyan sportolunk, társasozunk vagy csak beszélgetünk, és ezáltal is Istent szeretnénk megdicsőíteni.

 

KA
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista