2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Kövesd a Bibliát!” – Balatonfüreden
„Kövesd a Bibliát!” – Balatonfüreden PDF Nyomtatás E-mail

dscf16052010. november 22-26. között a balatonfüredi evangélikus templom adott otthont az egyhetes „Kövesd a Bibliát!" programnak, melyet hétfőn este Doncsev András alpolgármester úr beszéde, őt követően pedig dr. Szilvási József előadása nyitott meg. Ezt követően minden este a különböző egyházak lelkészei (katolikus részről dr. Munkácsi János diakónus és Korzenszky Richárd tihanyi perjel, majd Riczinger József és dr. Hafenscher Károly evangélikus, Miklós Ferenc és Császár Attila református lelkészek, illetve Tóth Szilárd adventista lelkipásztor) szolgáltak, bemutatva egy ismert és egy kevésbé ismert szentírási szakaszt a hallgatóknak. Napközben a 66 nyelven írt vándorbiblia és az ATF által készített vándorkiállítás várta a látogatókat, iskoláscsoportokat.

dscf1551Szombaton délelőtt a balatonfüredi imaházban ünnepélyes istentisztelet keretében köteleztük el magunkat Isten és a Szentírás mélyebb kutatása mellett.

Este pedig a helyi családsegítő szervezet javára rendezett jótékonysági hangversennyel búcsúztattuk a vándorbibliát, melyet a körzet mindhárom gyülekezetének, valamint a házigazda, evangélikus énekkarnak a szolgálata és egy közös szeretetvendégség tett emlékezetessé.


T. Sz.
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista