2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Közös karitatív munka
Közös karitatív munka PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel2_9408Az ADRA Alapítvány kiemelt támogatói az anglikán hátterű Blythswood Care Segélyszervezet - melynek vezetője és kapcsolattartónk Phil Shorthouse - és a norvég adventista testvéreink által alapított Hjelpesendinger Segélyszervezet. Az ő vezetőjük Anni Norheim.

Mindkét alapítványnak nagyon sokat köszönhetünk, hiszen egész évben folyamatosan támogatják a magyarországi ADRA munkáját. Nagy örömünkre szolgált, hogy az elmúlt hetekben látogatást tettek hazánkban. A Hjelpesendinger szervezettől 12 fő október közepén, a Blythswood-tól 7 munkatárs november végén érkezett hozzánk. Sok-sok programot szerveztünk, hogy közösen együtt dolgozhassunk! Ilyenkor a szakmai egyeztetéseken kívül azokon a településeken mutatjuk be programjainkat, ahol az ADRA önkéntesei révén egész évben jelen van. Így látogattunk el a két időpontban Ceglédre, Bodaszőlőre, Salgótarjánba, Kékcsére, és Budapesten is szerveztünk karitatív programokat. Mélyszegénységben élő családokhoz, hajléktalanszállóra, falusi szegény iskola diákjaihoz és a hajléktalanság szélén élő gyermekek budapesti óvodájába. Nagyon sok kedves élményben volt részünk, sok-sok ajándékot és élelmiszert kiosztottunk, támogatóink nagy örömére.

adra_hirlevel2_9376_-_kSzeretnénk köszönetet mondani az ADRA önkénteseknek, akik lelkesen vettek részt a szervezőmunkákban: Romanov Gyöngyinek és a ceglédi csapatnak, Csige Imrénének és a Debreceni Gyülekezet tagjainak. Kotroczó Emilnek és Szekeres Ildikónak a november 28-i, közel 200 fős iskolai karitatív program csodálatos szervező munkájáért! Rácz Zsoltnak, aki lelkesen és odaadóan végzi szolgálatát Kékcsén. Hálásak vagyunk Istennek, hogy a lelkész testvérek is támogatják a karitatív munkát, sok esetben személyes jelenlétükkel is.              

 

BZT

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista