2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hírek a hajdúságból
Hírek a hajdúságból PDF Nyomtatás E-mail

hirek_a_hajdusagbol_keresztseg_hajduszoboszlonKeresztségi alkalmunk volt a Hajdúszoboszlói Gyülekezetben, ahol Tóth Mihályné kötött szövetséget az Úr Jézus Krisztussal. Megható volt testvérünk bizonyságtevése, melyben megosztotta velünk tapasztalatát, ahogyan az Úr egy hosszú és súlyos betegség közben megérintette szívét, és ő eldöntötte, hogy ha felépül, megkeresztelkedik. Isten áldja meg testvérünket!

hirek_a_hajdusagbol_20101127_fodorbence012Debrecenben gyermekbemutató istentiszteletet tartottunk, amelyen Fodor Bencére kértük Isten áldását. Decemberben - szombatonként - adventi koncertsorozatot tartottunk. Elsőként az Advent Kamarakórus és a White Kórus szolgált, majd az Amicus Christi - marosvásárhelyi - kórus. Karácsony délelőttjén a Debreceni Kórus adott koncertet, melynek fényét emelte a gyermekek szolgálata. Hálát adunk Istennek, hogy minden alkalommal sok vendég jött el, és hallgatta meg a kórusok szolgálatát.

Decemberben a Nagyállomás mellett - ahol már évek óta könyvstandot működtet gyülekezetünk - egy másik könyvstandot is felállítottunk a Plazával szemben, ahol 3 héten át - szombat kivételével - vásárolhatták meg kiadványainkat és irodalmi műveinket az érdeklődők.

Gyülekezeti kórusunk Bodaszöllőn, a helyi Művelődési Központban tartott karácsonyi ünnepélyt, melyen minden szék megtelt a helyi általános iskola tanulóival és pedagógusaival. Az ünnepélyen részt vett a település képviselője is, aki ünnepi beszédében megköszönte gyülekezetünknek és az ADRÁ-nak az egész évi munkáját, melyet az itt élő emberekért végez. Gyülekezetünk ADRA munkatársai ezúttal is több mint száz csomagot osztottak ki a rászoruló családoknak. Isten áldja meg szolgálatukat!

hirek_a_hajdusagbol_konyvarusitasEbben az évben immáron a harmadik előadás-sorozatunkat tartottuk Karcagon, ahol gyülekezetalapító szolgálatot kezdtünk el. Hálát adunk Istennek az érdeklődőkért, a kialakult jó légkörért, és hogy vendégeink egyöntetűen kérték a mielőbbi folytatást. Külön öröm számunkra, hogy 4 személy döntött úgy, szeretne megkeresztelkedni, és már el is kezdték a Biblia tanulmányozását. Januárban szeretnénk folytatni előadásainkat, és terveink szerint a következő évben megszerveznénk a rendszeres szombati istentiszteleteket is.

 

Sz. J.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista