2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Evangelizáció Üllőn
Evangelizáció Üllőn PDF Nyomtatás E-mail

a_vecsesi_gyul_evangelizacija_ullon_019Október 4-én indult útjára a Vecsési Gyülekezet 2010. évi evangelizációja Üllőn, a helyi Művelődési Központban. A missziómunka tulajdonképpen egy filmklub volt, „Ókori életrajzok mai tanulságai" címmel.

Az evangelizációra személyes meghívással invitáltuk a látogatókat, szórólapokat osztogatva nekik. A sokak által ismert „Biblia" című filmgyűjteményből kerültek válogatásra történetek. A vetítések hétfőnként voltak, este 6 órai kezdettel. Néhány érdekelődő mellett a gyülekezet tagjai is aktívan támogatták jelenlétükkel az alkalmakat.

Az összejöveteleket Bodnár János lelkész testvérünk nyitotta meg, melyeken elmondta az adott esemény előzményeit, illetve a főbb momentumokat, valamint ecsetelte a tanulságunkra szolgáló következményeket, majd a vetítés közben több ízben felhívta a figyelmet a történetet átfogó, fontos részletekre. Első alkalommal Ábrahám történetét néztük meg, melyet a következő héten folytattuk, mivel a film két részből áll. Majd Jákób életútja került sorra, egy részben. Az ezek utáni két történet József és Mózes életét dolgozta fel, és mivel mindkettő dupla részes volt, így egy hónapon keresztül ezek kerültek vetítésre. Az evangelizáció Eszter könyvének bemutatásával ért véget.

A filmklub alkalmai a továbbiakban a gyülekezetben folytatódnak.

 

T. G.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista