2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jézus visszajön – milliók előtt!
Jézus visszajön – milliók előtt! PDF Nyomtatás E-mail

tv-kg9Az Éjféli Kiáltás folyamatosan hangzik! Ahol az Úr ajtót nyit, mi ott belépünk, és bátran vállaljuk hitünket! Így történt ez néhány héttel ezelőtt is, amikor a Magyar Televízió egyik műsorának főszerkesztője rábukkant a világhálón az Éjféli Kiáltás Gospel Kórus honlapjára, s felvette velünk a kapcsolatot, hogy milliók előtt mondhassuk, énekelhessük el azt, amit hiszünk!

Közel 10 percet kaptunk ajándékba, amit rövid beszélgetéssel, és két ének előadásával tölthettünk ki, és amelyet hetekkel a műsor levetítése előtt felvettek velünk. Számunkra hihetetlen nagy tapasztalat volt ez, hiszen tudtuk, MOST van itt egy lehetőség, amely által olyan embereket tudunk elérni, akiket eddig még nem volt lehetőségünk megszólítani. Ezalatt nemcsak a TV-stábot értjük, akikkel kapcsolatba kerültünk, hanem a szekuláris, szkeptikus, otthon ülő embereket is, akik talán sohasem jöttek volna el egyetlen koncertünkre sem. S ha akkor, december 25-én este, azokban az emberekben, akik hallottak minket, csak egyetlen szó maradt meg, mint például: Jézus visszajön, Teremtő vagy adventista - már nem hiába voltunk ott!

tv-kg4Azóta számtalan pozitív visszajelzést kaptunk ismerőseinktől, barátainktól, sőt ismeretlenektől is, hogy látták a műsort.

Hálásak vagyunk az Úr csodálatos vezetéséért, s azért, hogy Ő olyan ajtókat nyit ki számunkra, amelyekre mi sokszor gondolni sem merünk!

 

Csarnai Mariann

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista