2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Mikulás puttonya” Jótékonysági est Kecskeméten
„Mikulás puttonya” Jótékonysági est Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

kecskemet_-_mikulas_puttonya_-_jotekonysagi_est_pc050115„Láttam, hogy ünnepeinket nem a világ szokásai szerint kell megtartanunk, de mégse múljanak el észrevétlenül, mert ez elégedetlenséget kelt gyermekeinkben... Komolyan törekedtünk arra, hogy az ünnepeket a lehető legérdekesebbé tegyük a gyermekek és az ifjúság számára, miközben igyekeztünk helyesen eltölteni az időt." „A szülők irányítsák úgy a dolgokat, hogy a gyermekeik gondolatát és áldozatukat Istenre és ügyére, valamint lelkek megmentésére fordítsák" (E. G. White: Boldog otthon. 397. old., 402. old.).

Mi, kecskeméti szülők, a mikulásvárást olyan módon igyekeztünk helyes irányba fordítani, hogy gyermekeinkkel játékokat gyűjtöttünk, egészséges tartalommal töltött télapócsomagokat és dekoratív igés könyvjelzőket készítettünk velük, amiket december 5-én egy ünnepélyes alkalom keretében adtunk át az imaházban, hátrányos helyzetű gyermekeknek. A gyülekezeti testvérek, az ADRA és a helyi lakók jóvoltából jó minőségű használt ruhák között is bőven válogathatott a tíz rászoruló család. A programot a Palánta Misszió bábelőadása színesítette, valamint ajándékkönyvekkel, meleg teával és süteményekkel, gyümölccsel kínáltuk vendégeinket. Jó volt látni, hogy jól érezték magukat körünkben, sőt a szülők többsége a januárban induló „Szülők körére" is elfogadta az invitálást.

Nagyszerű élmény volt megélni a testvéri összefogást és a Hunyadivárosi Részönkormányzat támogatását is a szervezésben. Mindenben az Úr áldását tapasztaltuk meg. Gyermekeim pedig a programot követően már nem a saját csizmájukba várták a mikulás ajándékát, hanem szüleik csizmájába csempésztek kedves meglepetéseket még napokon keresztül.

 

TBA

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista