2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Szabadság” a börtönben
„Szabadság” a börtönben PDF Nyomtatás E-mail

farmos_-_szabadsag_a_bortonben_sdc12251 Egy börtönben a szabadságról beszélni, merész dolog, Kormos Tivadar (lelkészünk) mégis megtette, és mi (a Farmosi Gyülekezet ifjúsága) támogattuk ebben. December 19-én vasárnap, ellátogattunk a kecskeméti ifjúsági börtönbe, ahol 20 elítélt fiatal és 2 őr előtt szólhattuk Isten bátorító üzenetét énekben, versekben és az Ige által.

Tivadar a tékozló fiú történetét mondta el. Egy fiatalemberről, aki a bűn fogja lett, de a viszontagságok és a lelkiismerete felébresztették lelkét. Megbánta vétkét, s attól szabadulva érkezett haza apjához bocsánatot kérni. Felhívta a börtönlakók figyelmét, hogy akár a börtön falai között is élhetnek szabadon, ha elfogadják Jézust és megbánják bűneiket. Voltak, akik komolyan figyeltek, és ők is csatlakoztak Tivadar imájához. Isten a szívek és vesék vizsgálója, látja ezeknek a fiataloknak az életét. Arra kérjük, hogy vezesse az igazi szabadulás felé mindazokat, akik erre igazán vágynak! Búcsúzóul ajándékkönyveket osztottunk szét.

Tanulság számomra: élhetsz szabadon vagy akár egy börtönben is, de ha a szívedben a bűnt melengeted, szabadon is rab vagy. Ezt megjegyeztem egy életre.

 

D. K.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista