2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Regionális Ifjúsági Délután Debrecenben
Regionális Ifjúsági Délután Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

ifi_-_rid_debrecenben_dscf6349November 13-án Regionális Ifjúsági Délután került megrendezésre Debrecenben, amelyet a Zuhatag Teaház színes programja követett.

MSN, azaz „Mondj simán nemet!", így hangzott a délután fő mondanivalója. Udvar Renáta vezetésével tanulmányoztuk a Bibliában, hogy Dániel milyen dolgokra mondott nemet, amelyekről nekünk is tanácsos lenne lemondanunk.

Ezt a gondolatmenetet beszéltük át a fiatalok körében este, egy bögre forró tea mellett, a teaház keretében. Mi az az 5 dolog az életedben, amire a legnehezebb nemet mondani? - Hasonló korosztály, más-más érdeklődési kör. A számítógép (facebook, msn), tévénézés azt hiszem, majdnem mindenkinek ott volt a listáján. Közösen próbáltuk megoldani a problémákat, sok-sok tanáccsal és egy-egy színdarab feldolgozásával.

ifi_-_rid_debrecenben_dscf6456Mit jelent neked a szabadság? - Egy kisfilmmel, élethelyzetekkel és tapasztalatokkal segítettünk a fiataloknak abban, hogy erre a kérdésre a helyes választ megkaphassák.

Őrizd a lángot! - Nemcsak a délutáni, de a délelőtti istentiszteleti témát is szerettük volna jobban elmélyíteni és a gyakorlatba ültetni, a teaház látogatói szívében.

A fiatalok vágynak a fiatalokhoz, olyan gyülekezetbe, ahol ég és perzsel a láng. Sokat kell azért munkálkodnunk, hogy a közösségekben gyarapodhasson a számuk és a szolgálatuk. Ugyanakkor ők a legjobb forrásai annak, hogy a gyülekezetekben ne aludjon ki a láng. Debrecenben ezentúl rendszeressé válnak a délutáni ifi alkalmak és a Zuhatag Teaház programjai, amelyekre mindenkit szeretettel várunk!

 

Bákonyi Bettina

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista