2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Acapella Énekegyüttes jótékonysági koncertje
Az Acapella Énekegyüttes jótékonysági koncertje PDF Nyomtatás E-mail
bp-a_-_acapella_szolgalta_2A Budapest-Terézvárosi Gyülekezet Acapella Énekegyüttese jótékonysági koncertet adott a Nyírő Gyula kórház III. Pszichiátriai Osztálya számára 2010. december 11-én, kedden este.

Az adventi dallamok hangosan és örömmel zengték Jézus földre jöttének dicsőségét, mely megérintette a jelenlévőket.

Bevezető szavakat dr. Tokics Imre testvér mondott: „»Dicsőség a magasságos mennyekben az Istennek, és e földön békesség, és az emberekhez jóakarat!« (Lk 2:14). Milyen csodálatos lenne világunk, ha az emberiség ma is meghallaná ezt az éneket, amit az angyal hirdetett, és egyre messzebb szállna és visszhangozna a föld végső határáig. A beteg embereknek mindig nagyobb szükségük van az együttérzésre, a megértésre. Jézus közel jön hozzánk ma is, várja, hogy befogadjuk és kövessük Őt!"

bp-a_-_acapella_szolgalta_7A közel 80 000 Ft összeget dr. Rigó Péter professzor úr vette át, aki ekként szólt az egybegyűltekhez: „A kórus szépen csengő muzsikáját, áldozatos vállalását a Pszichiátriai Osztály nevében hálásan köszönjük, és kívánjuk, hogy sok ember számára nyújtson vigaszt a zenei együttes munkája a jövőben is. Az adományok hozzájárulnak osztályunk fejlődéséhez, ami az Önök fáradozását is jelenti."

A rendezvényre a kórház éttermében került sor, mely megtelt hallgatósággal.

 

(TINÉ)
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista