2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Isten kaput nyitott Dunaújvárosban
Isten kaput nyitott Dunaújvárosban PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_dunaujvaros_2010_karacsony_023Karácsony előtt abban az előjogban volt részünk, hogy az ADRA felajánlotta segítségét a dunaújvárosi gyülekezetalapításhoz. Hónapokon át kértük Istent, mutassa meg, hogyan kezdjük el itt a munkát. Ekkor kaptuk a felajánlást. Érdekes, mert mi azt gondoltuk, az idős embereket kell felkeresnünk valahogy az üzenetünkkel, ám Isten a gyerekek felé irányított.

Hátrányos helyzetű gyerekek és nagycsaládosok részére kaptunk támogatást - ajándékcsomagok formájában - az ADRÁ-tól. Felkerestük a Családsegítő Központot, akik nagy örömmel vették a felajánlást.

adra_-_dunaujvaros_2010_karacsony_038December 14-én a kiskőrösi testvérek segítségével egy kis ünnepélyt adtunk elő a gyerekeknek, énekeltünk, aztán megénekeltettük őket, bibliai történetet mondtunk el nekik, majd kiosztottuk az ajándékokat. Igazán megható volt a sok boldog gyermek és felnőtt arc!

A folyamat azonban nem áll meg itt, mert az ADRA segítségével június utolsó hetében egy szünidei tábort szeretnénk tartani kb. 60 gyereknek, és 15 gyereket a Balatonlellei ADRA Táborba is szeretnénk elvinni. Ezáltal fizikailag és lelkileg is szeretnénk segíteni rajtuk.

Hálásak vagyunk a jó Istennek, amiért Dunaújvárosban ezt a kaput nyitotta meg nekünk - folyamatosan várunk további kapunyitásokra is.

 

Gyürüs Istvánné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista