2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség és PárBeszéd
Keresztség és PárBeszéd PDF Nyomtatás E-mail

tolto_nagykanizsan_-_2011-febr_42011. február 4-6. között került megrendezésre Nagykanizsán a TöltŐ, ahol mintegy hatvan fiatal vett részt, akiknek többsége már pénteken megérkezett az imaházba. A szombat ünnepélyességét emelte, hogy egy fiatal, Kecskés Luca döntött keresztségével Jézus mellett. Csak Isten tudja, hogy 2007 őszén miért nem az az osztály jött be a cserkész toborzó óránkra, amelyiket vártuk. Volt ott egy kislány, akinek ez a pár percnyi találkozás is elég volt ahhoz, hogy megismerje a cserkészetet, majd a gyülekezetet, később pedig országszerte igazi barátokat szerezzen a sok-sok ifjúsági találkozón, a Relay és az Egy szívvel programokon. Gyülekezetünk új, legfiatalabb tagja közösségünk lelkes színfoltja lett, és reméljük, hogy továbbra is egyre komolyabb munkát fog végezni másokért. Az istentisztelet, és a bemerítés szolgálatát Kalocsai Tamás végezte. A döntésre híváskor további hét fiatal jelezte, hogy a jövőben keresztelkedni szeretnének (négy vendég és három kanizsai). Farkas Attila lelkésszel közösen imádkoztunk értük.

tolto_nagykanizsan_-_2011-febr_-_plakatA délutáni program alkalmával egy olyan új dologra került sor, amilyen még nem volt Nagykanizsán. A Let's talk program „kistestvéreként" egy PárBeszéd nevezetű beszélgetős műsort indítottunk útjára. Célcsoportunk Nagykanizsa középiskolás lakossága, akik elé példaképként szeretnénk állítani olyan riportalanyokat, akik számunkra keresztény értékeket tudnak felmutatni. Ezen az alkalmon Hoffer Zoltánnal beszélgetett Várnagy András. A negyven néző között néhány vendég is volt. 

(Lásd: http://www.kanizsatv.hu/index.php?mod=hr&hr_id=3073)

Utána a kihagyhatatlan sport következett, végül pedig egy közös vacsorával zártuk a napot. A második éjszaka az előzőnél hosszabbra sikerült, de a sok barát között nehéz volt az alvás kísértésének engedni. Az utolsó nap búcsúzkodásra került sor, amit egy záró áhítat előzött meg. A résztvevők élményekkel gazdagon térhettek haza.

tolto_nagykanizsan_-_2011-febr_3Köszönjük támogatóinknak, hogy létrejöhetett ez a program. Márffy Benjáminnak, Tóth Eszternek és a Négylevelű Fa Cserkészcsapat tagjainak a szervezést, a DET-nek, az uniónak, az ASI-nak, Hoffer Zoltánnak és gyülekezetünk pedig az anyagi hozzájárulást!

Köszönjük, hogy eljöttetek! Ne feledjétek, áprilisban újra TöltŐ!

 

Bekő Judit

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista