2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Sáfárság öröme konferencia Debrecenben és Békéscsabán
Sáfárság öröme konferencia Debrecenben és Békéscsabán PDF Nyomtatás E-mail

„Aki az Ő tulajdon Fiának nem kedvezett, hanem őt mindnyájunkért odaadta, mimódon ne ajándékozna vele együtt mindent minékünk?" (Róm 8:32)

A Tiszavidéki Egyházterület vezetősége és az unió Sáfársági Osztálya regionális sáfársági konferenciát tartott január 22-én Debrecenben, valamint január 29-én Békéscsabán. A két helyszínre meghívást kaptak az egyházterület valamennyi gyülekezetének presbiterei és sáfársági vezetői.

Két-két igehirdetés hangzott el délelőtt illetve délután, amelyben Szőllősi Árpád, a Tiszavidéki Egyházterület titkár-pénztárosa és Hegyes-Horváth Géza az unió Sáfársági Osztályának vezetője Isten Igéjéből igyekeztek bemutatni azt, hogy mint a gyülekezet tagjai, tanítványok, sáfárok, Isten társai vagyunk a bűnösök megmentésének szolgálatában. Hangsúlyt kapott Isten Igéjéből, hogy mindent Istentől kaptunk, ahogy az Ige fogalmazza: „Mid van, amit nem kaptál?" (1Kor 4:7).

Isten felettébb megáld bennünket, mint ahogy azt el tudjuk képzelni, és arra hív, hogy ne csak szolgáljunk neki, ne csak dolgozzunk neki, hanem vele éljünk és szolgáljunk, mint az Ő társai és partnerei.

 

Hegyes-Horváth Géza
Sáfársági osztályvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista