2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyülekezeti pénztárosok képzése Debrecenben és Békéscsabán
Gyülekezeti pénztárosok képzése Debrecenben és Békéscsabán PDF Nyomtatás E-mail

„...a jókedvű adakozót [pénztárost] szereti az Isten" (2Kor 9:7).

tet_-_gyul_penztarosok_kepzese_-_bekescsabaA Tiszavidéki Egyházterület vezetősége gyülekezeti pénztárosok képzését szervezte meg január 23-án Debrecenben és január 30-án Békéscsabán, ahol a gyülekezetek pénztárosai mellet részt vettek a lelkészek és presbiterek is.

Az igei gondolatokban az unió Sáfársági Osztályának vezetője 2Kor 9. fejezete alapján arról beszélt, hogy a pénztárosok Isten különleges áldásainak tanúi. Ők azok, akik hétről hétre kezükben foghatják Isten áldásainak bizonyítékát, és így lehetőségük van arra, hogy hitük növekedjen és erősödjön. Isten nemcsak a jókedvű adakozót, de a jókedvű pénztárosokat is szereti.

Az egyházterület titkár-pénztárosa bemutatta az új Pénztárosok kézikönyvét, amelyet fejezetről fejezetre átbeszéltek, és lehetőségük volt a felvetődő kérdések megvitatására is. A képzés keretében a résztvevők megismerték a gyülekezeti pénzkezelés gyakorlati lépéseit és elveit.

Isten gazdag áldását kívánjuk pénztárosaink számára, akik bár igen sok munkát végeznek, mégis nagyon kevés megbecsülésben van részük.

 

Hegyes-Horváth Géza
Sáfársági osztályvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista