2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Légy példa!” – Ifjúsági hétvége Gyulán
„Légy példa!” – Ifjúsági hétvége Gyulán PDF Nyomtatás E-mail

ifjusagi_hetvege_gyulan_img_6393Nagyszerű élményben lehetett része azoknak a fiataloknak, akik január 21-23. között Gyulát választották hétvégi kikapcsolódásuk helyszínéül. A program péntek este 6 órakor vette kezdetét a gyulai imateremben, Hoffer Zoltán „Légy példa!" című prédikációjával. Miután jobban megismertük egymást, este egy közös beszélgetésre került sor a prédikáció témakörében.

Szombaton még több vendég érkezett, összesen 17 gyülekezetből jöttünk össze. A mintegy 150 résztvevő közül érkeztek Siófokról, Kaposvárról, Kecskemétről, Békésről, Budapestről, Érdről, Vácról, Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Hajdúhadházról is. Délelőtt „Bízd az életed Krisztusra!" címmel Hoffer Zoltán szolgálatát hallgathattuk meg, majd szépen megterített asztal és rajta sok finomság várt bennünket. Az ebéd elfogyasztása és a közös beszélgetések után délután folytatódott a program. Hella Zoltán szolgálatában az első szeretetről beszélt az Igén keresztül. A rengeteg énekkel és szolgálattal színesített istentiszteletek után egy közeli iskola tornatermében a sportprogram következett. Hoffer Zoli vezetésével, aki jól átmozgatott bennünket, kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a kedvükre való mozgásformát, hiszen volt sorverseny, floorball, kosár és foci is.

ifjusagi_hetvege_gyulan_img_6164Vacsora után ismét közös beszélgetésre volt lehetőség, sok énekkel, illetve meghallgathattuk Restás Dávid beszámolóját az afrikai misszióútjáról.

E nagyszerű nap után mindenki elégedetten tért nyugovóra. Vasárnap délelőtt a zárógondolatban Hoffer Zoltán elmondta, hogy mi vagyunk a föld sója és a világ világossága. Vajon tudjuk-e kamatoztatni ezeket a talentumokat?

Ezután még voltak közös játékok, éneklések, majd a kora délutáni záró alkalmat követően kiürült a gyülekezeti helyiség. Véget ért a mozgalmas hétvégénk, ahol valamennyien nagyszerűen érezhettük magunkat, és újabb barátokat ismerhettünk meg.

Reméljük, hogy lesz még hasonló alkalom, és ezúton is köszönjük a szervezők munkáját!

 

Vita Virág

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista