2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Többszörös ünnep Balassagyarmaton
Többszörös ünnep Balassagyarmaton PDF Nyomtatás E-mail

90_eves_szuletesnap_balassagyarmaton_dscf0776Gyönyörű szombatunk volt 2011. február 26-án a Balassagyarmati Gyülekezetben. Nagyon vártuk ezt a napot, hiszen több okunk is volt a hálaadásra! Gyülekezetünk pénztárosa, id. Gazdik Mihályné, 2011. február 23-án töltötte be 90. életévét. Anka néni (ahogy mindenki hívja) nagyban hozzájárult közösségünk fennmaradásához. Anka néni 58 éve kötött szövetséget az Úrral, azóta szorgalmasan jár szombatonként az istentiszteletekre, sőt még a délutáni bibliai előadásokon is részt vesz. Az ő kitartó imádságainak is köszönhető, hogy az utóbbi években gyarapodott gyülekezetünk. Volt idő, amikor csak ő egyedül alkotta a gyülekezetet, és azért könyörgött Istenhez, hogy teljen meg a terem üdvözülendőkkel és népes családja is köztük legyen. Imái meghallgatásra találtak, mert ezen a szombaton nem volt üres hely a gyülekezetben!

90_eves_szuletesnap_balassagyarmatonNemcsak Anka nénit ünnepeltük, mert egy másik testvérünknek, Miloneán Attilának is születésnapja volt, bár ő még csak harmadannyi éves, mint Anka néni. Őket is felköszöntötte a lelkészünk, Fenyvesi Péter Pál valamint a gyülekezet presbitere, Gazdik Mihály, a testvérek pedig vers és énekszolgálattal kedveskedtek. Örömünket az is növelte, hogy Miloneán Attila és felesége, Simon Hajnalka, ezen a napon ünnepelte a házassági évfordulójukat.

Gyülekezetünkben az utóbbi évben nagy változások történtek. A gyülekezet tagjai megtanultak együtt, egy közös cél érdekében imádkozni és szolgálni. Összetartó és egymást segítő közösség lettünk. Számunkra nagy öröm egy ilyen gyülekezethez tartozni!

 

B. Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista