2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Bibliai Szabadegyetem előadásai az interneten
A Bibliai Szabadegyetem előadásai az interneten PDF Nyomtatás E-mail

bsz_eloadasok_az_internetenTöbb százan, de talán még ennél is többen nézik az érdi Bibliai Szabadegyetem előadásait az interneten, a tévében vagy DVD-n. Az ÉrdTV operatőre, aki maga nem tagja a gyülekezetünknek, három kamerával hetenként készít az előadásokról a televízióban elfogadott minőségű felvételt az ÉrdTV számára, és ezek az előadások megtekinthetők az ÉrdTV weboldalán (www.erdtv.hu ) is. Jelenleg az interneten az első szemeszter előadásai érhetők el. Az egyes előadásokra kattintva látható, hogy hányan nézik meg a bibliai könyvek bemutatását.

Az utóbbi idők nagyszerű lehetősége, hogy az interneten, tévén, újságokon, könyveken keresztül összességében egyházunk taglétszámát jóval meghaladó tömegekhez juttathatjuk el a Biblia üzenetét. Ezért ajánljuk mindenkinek, bárhol éljen is, hogy használja fel ezt az internetes oldalt is saját maga számára és missziós céllal.

Egy példa a visszajelzésekből: A napokban egy rendelőintézetben jártam, ahol az orvosnő és asszisztense is megköszönte a Bibliai Szabadegyetem magas szintű, hasznos és felemelő előadásait. Személyesen sajnos nem tudnak eljönni, de DVD-n megrendelik, és rendszeresen megkapják, megnézik az előadásokat. Ez is azt mutatja, hogy a szabadegyetem a falainkon messze túlmutató missziós eszköze egyházunknak.

 

Zarka Péter

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista