2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Így kezdtük az évet Baján
Így kezdtük az évet Baján PDF Nyomtatás E-mail

igy_kezdtuk_az_evet_bajan_-_keresztelendokLowell Hargreaves sorozatát megelőzően 25 000 db ajándék könyvet osztottunk szét Baján és 20 km-es körzetében, 13 községben. A könyvek súlya kb. 2 tonnát nyomott, és minimum 30 ember vállalkozott a „könnyű teher" kiosztására. A könyvek közvetlen karácsony előtt kerültek a postaládákba, remélve azt, hogy az ünnepek alatt, lesz idő az olvasásra.

A próféciákról szóló előadást, Csalami László egészségügyi sorozata előzte meg, január ötödikei kezdéssel. A sorozat meghívójából 20 000 darabot hordtunk ki, melynek eredménye, hogy a sorozat előadásait estéről-estére mintegy 200 ember látogatta, akik nagyon nyitottak voltak, és szívesen beszélgettek. A délelőtti órákban, a gyülekezetben személyes tanácsadásra nyílt lehetőség, amivel kb. 40 vendég élt.

A hatodik előadáson, pénteken, Csalami testvér és Lowell testvér együtt szolgáltak.

igy_kezdtuk_az_evet_bajan_-_lowellA következő (szombati) előadásig, nagy volt az izgalom, mennyien jönnek a próféciai sorozatra. Nagyon örültünk, amikor este kb. 80 vendég jött. A vendégek egy része az egészségügyi sorozatról érkezett, ill. maradt, ill. a 23 000 db kihordott meghívóra jött.

A sorozat látogatói létszáma, végig 80 fő körül mozgott, mely nem kis áldozat a vendégek részéről, hiszen hetente 6 előadásra gyűltünk össze, és ez összesen 32 bibliai előadást jelentett.

Az előadások alatt a gyerekeknek külön foglalkozások voltak, ugyanabban a témakörben, mint a felnőtteknek, csak gyereknyelven. A foglalkozásokat Teresa Hargreaves, Lowell testvér lánya tartotta.

A sorozat befejezéseként 3 fő: Judit, Zsuzsa és Anna kötött szövetséget Jézussal. A keresztségi istentiszteletet a Rushing Water (Csegedi Magyar, Makkos Ambrus, Makkos Bence, Zsilinszki Bálint) fiú kvartett és a pécsi kórus tette még emlékezetesebbé.

Folytatásként Kormos Tivadar, Jézusról szóló előadását és Életmódklubot hirdettünk meg.

 

Dikán István

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista