2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Szeretni soha nem késő…”
„Szeretni soha nem késő…” PDF Nyomtatás E-mail

szeretni_soha_nem_keso_-_tapioszele_2011_p3200154 Ilyen és ehhez hasonló gondolatok fogalmazódtak meg 2011. március 20-án a tápiószelei Művelődési Központban, amikor az ADRA (Adventista Szeretetszolgálat) és a Palánta bábegyüttes közös programja örvendeztette meg a népes hallgatóságot! A több mint 50 család igazán jól érezhette magát e délutánon, hiszen boldogan válogathattak az ADRA által felkínált kifogástalan ruhákból és élelmiszercsomagokból.

A bábelőadás a „süniről", az énekek, Isten Igéje mind-mind arról szólt, hogy a szeretet mennyire fontos. Kormos Tivadar lelkipásztor pedig azt emelte ki, hogy Isten a szeretet forrása, aki a legdrágábbat odaadta értünk Jézus Krisztusban.

Azt hiszem, felejthetetlen délután volt ez mindenkinek: mind az adományozónak, mind a megsegített családoknak! Minden szervező szívében megfogalmazódott az a gondolat, hogy ezt folytatni kell! Köszönet a városka vezetésének, a nagycsaládosok egyesületének és nem utolsó sorban a Művelődési Ház igazgató nőjének a lelkes segítségért!

 

/stiv/

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista