2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Közösségépítő foci
Közösségépítő foci PDF Nyomtatás E-mail

kozossegepito_foci_0232011. március 27-én, vasárnap, egész napos teremfoci bajnokságot szervezett Simon Attila és Kormos Tivadar Gödöllőn a környékbeli gyülekezetek számára, hogy a közösséget aktívabb, mozgásban megélt formában is gyakorolhassák a sportkedvelő testvérek, vagy a foci iránt érdeklődő ismerősökből verbuválódott csapatok. A résztvevők - különösen a fiatalok - részéről nagy a lelkesedés a felszabadult, mozgásban is megélt közösséggyakorlás iránt. A békés hangulatban játszó, vagy éppen a nézőtéren szurkoló, esetleg beszélgető csoportokban én úgy éreztem, Teremtőnk is örömét lelte.

Az immár hagyományosnak tekinthető sporteseményre kilenc csapat - így közel 100 ember - érkezett Gödöllőről, Isaszegről, Budapestről, Mendéről, Gyömrőről és Ceglédről.

kozossegepito_foci_041„Kell a fiataloknak a mozgás által megélt közösség. Az érdeklődők rádöbbennek arra, hogy a hívők nem is olyan »fafejűek«, nem mindig a vallásról beszélnek, hanem akár olyan hétköznapi dolgokra is képesek, mint a foci. Ez pozitív hatással van rájuk, megnyílnak mélyebb jellegű kapcsolatra is" - mondta el Kormos Tivadar, az egyik szervező.

A játékok előtt és után is megálltunk egy percre, hogy imádkozzunk, és megköszönjük Istennek a mozgás lehetőségét, a tőle kapott jó egészséget, és az ebédidőben rendelt kedvezményes pizzát.

 

Krizsán Ervin

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista