2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Mi pedig hálával tartozunk az Istennek mindenkor”
„Mi pedig hálával tartozunk az Istennek mindenkor” PDF Nyomtatás E-mail

img_3004A 2011. április 17-én zajlott a XVII. Dunamelléki Egyházterületi Konferencia, melynek fő motívuma a hála és a misszió volt. A konferencia ülése az Ige üzenetével kezdődőt, melyet Ócsai Tamás a Magyar Unió elnöke tolmácsolt, Mt 28:18-20 alapján. Majd ezt követően a küldöttek imaközösségben Isten Lelkének vezetését kérték.

A három elnökségi beszámoló első „megszólalója" dr. Ősz-Farkas Ernő volt, akinek első szavai a háláról szóltak, melyhez az alaphangot Pál szavai adták meg: „Hálát adok értetek Istennek mindenkor" (1Kor 1:4). Ezt követte Bihari Csaba titkári beszámolója, mely bár kihívásokról is szólt, szintén a hála motívuma szőtte át. A pénztárosi beszámoló, amit dr. Deák Judit mondott el, többek között arról szólt, hogy a gazdasági válság éveiben hogyan gondoskodott Isten az anyagi forrásokról, a közösség tagjainak hűségén keresztül.

A Jelölőbizottság Ócsai Tamás unióelnök vezetése alatt végezte tevékenységét, a következő tagokkal: Csizmadia Róbert, Kalocsai Tamás, Tóth Szilárd, Zoboki Nóra, Buj Tamás, Deckelmann-né Liebdhart Éva, Egyed József, Horváth Márton, dr. Makkos Norbert, Petőh Éva, Szilvási Attila, dr. Tokics Imréné. A bizottság jelölése alapján a konferencia a következő konferenciai ciklusra, dr. Ősz-Farkas Ernőt választotta egyházterületi elnöknek. Az egyházterületi titkár Bihari Csaba, a pénztáros dr. Deák Judit. A területi bizottság tagjai: Csizmadia Róbert, Baktai Melinda, Csengei Károly, Deckelmann-né Liebdhart Éva, Dikán István, Kiss József, dr. Makkos Norbert, Szűcs Csaba, dr. Tokics Imréné. Az Alkotmány és Alapszabály Előkészítő Bizottság tagjai: Tóth Sándor, az unió titkára, Bihari Csaba, egyházterületi titkár és Ungváriné dr. Boros Zsuzsa.

A konferencia dr. Ősz-Farkas Ernő egyházterületi elnök imájával zárult, azzal a meggyőződéssel, hogy az az Isten, aki velünk volt és megáldott az elmúlt három évben, a jövőben is velünk lesz.

 

DET

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista