2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekbemutató Albertirsán
Gyermekbemutató Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

dscf5048A 2011. április 16-ai szombat a többszörös öröm napja volt az Albertirsai Gyülekezetben. Délelőtt úrvacsorai istentisztelet volt, melyen megújíthattuk Istennel kötött szövetségünket. Kedves vendégeinkkel együtt vettük magunkhoz a kovásztalan kenyeret és az erjedetlen bort (mustot). Délután pedig gyermekbemutatóra került sor.

Egy kedves fiatal házaspár, akik szeretnének Istennel a keresztség által szövetséget kötni, és erre készülnek, kérték gyermekeik bemutatását az Úr színe előtt.

Gyülekezetünk lelkésze, Bodnár János örömmel teljesítette kérésüket. A szülők, Szabóné Boltos Alexandra és Szabó Károly, valamint gyermekeik, Máriusz, Kornél és Kornélia együtt hallgatták a hozzájuk intézett szavakat.

dscf5052Elhangzott, hogy a Biblia lapjain nincs meghagyva számunkra a gyermekbemutatás rendje, de földi szolgálata során Jézus kérte, engedjék hozzá a gyermekeket, és az anyák az Ő áldását kérték rájuk. „...Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa" (Mk 10:14). Ezenkívül, Jézus példaként állította a gyermekeket: „...Bizony mondom néktek, ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképpen nem mentek be a mennyeknek országába" (Mt 18:3).

Ez az esemény biztosan mindig emlékezetükben marad. Lelkészünk Isten áldását és vezetését kérte a gyülekezet előtt álló családra; segítségét, gondoskodását a mindennapjaikhoz.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista