2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Életmód-változtatás Kecskeméten
Életmód-változtatás Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

eu_expo_kecskemeten_-_csalami-lowell_039Március 28-tól április 7-ig került sor a kecskeméti Megyei Könyvtárban „Az életmód-változtatás lépései" című, 6 részes egészségügyi előadásokra Csalami László testvér vezetésével.

A sok ezer kiküldött meghívóra az első este 150 vendég jött el, de a harmadik napon már kevés volt a 180 férőhelyes nagyterem - 210-en zsúfolódtunk össze, akik között 30-an végig állták a másfél órás előadást, mert szerették volna megtudni, hogy milyen a helyes étrend. Az intézmény igazgatónője is bejött a program közben, és megjegyezte, hogy a könyvtár 15 éves időszaka alatt még ilyen sokan egyetlen rendezvényen sem voltak.

Mindannyian éreztük Isten áldását, és boldogan néztük, ahogy az emberek jöttek és jöttek. A „legnehezebb" témáknál is lelkesen helyeseltek, aktívan részt vettek a sorozaton, nyitottan fogadták a Biblia üzenetét is az egészségügyi elvekkel kapcsolatban. Csak csodálkozni tudtunk, hogy mennyire ki vannak éhezve az emberek valami másra, mint amiben kényszerűségből élnek. Ők is vágynak arra, hogy olyan elvek szerint éljenek, amelyek felől
meggyőződtek, hogy helyesek és testük-lelkük számára rendeltetett. Csalami László testvér a 2 hét alatt végig „ügyeletben" volt, hiszen 51-en iratkoztak fel hozzá személyes életmód-tanácsadásra, de időpont híján még így is sokan lemaradtak. Fél-fél órában kérhettek tanácsot egyénre szabottan személyes egészségügyi problémáikra.

50-60 vendég az előadás előtt már fél órával megérkezett a helyszínre, hogy biztosan legyen helyük, 55 család rendelte meg a New Start szakácskönyvet, illetve a záró előadáson 8-10 vendég elmondta a program keretében, hogy az eltelt 10 nap alatt milyen pozitív változáson ment keresztül. És nagyon komoly eredményekről is beszámoltak. Az egyik huszonéves fiatalasszony elmondta, hogy 5 éve vegetáriánus, de most áttértek a vegán konyhára. Többen minket is megszégyenítő komoly elhatározásokat tettek, de bárcsak mi is példák lehetnénk a mindennapjainkban és egyéni életvitelünkben.

A végére hagytam, hogy 60-an iratkoztak fel a folytatásra, ami még inkább megerősíti bennünk, hogy napjainkban is milyen sokan szeretnék megismerni az egészségesebb, boldog élet titkát! Áldja meg Isten az elhatározásokat, és Ő adjon erőt nekik (és nekünk is), hogy segítségével megvalósíthassák a maguk elé kitűzött célokat.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista