2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Csemete Reform Családi Napközi
Csemete Reform Családi Napközi PDF Nyomtatás E-mail

„...minden gyermeknek legyen meg az a kiváltsága, hogy keresztény oktatásban részesülhet" (E. G. White: Gyermeknevelés. 213. old.).

Imcsemete_napkozimár kétgyermekes anyukaként szinte mindig az a gondolat foglalkoztat, hogy hogyan nevelhetem úgy a fiaimat, ahogy azt Isten elvárja tőlem. Egyet biztosan tudunk a férjemmel: amennyire rajtunk áll, keresztény, de még inkább adventista nevelést szeretnénk nekik adni, ahogy azt E. G. White fent idézett könyvében sem győzi eléggé hangsúlyozni.

Nagy örömömre szolgál, hogy segíthettem a Csemete Reform Családi Napközi létrejöttében, - amely Budapest XVI. kerületében, csendes környezetben található - ahová 2-6 év közötti gyermekeket várunk. Tudom, hogy itt jó helyen és jó kezekben vannak a gyermekeink, ha éppen dolgoznom kell, vagy csak egyszerűen a kicsik gyerektársaság-igényét szeretném kielégíteni. Mert tudom, hogy a céljuk, hogy a hozzájuk járó kicsik a lehető legjobb, adventista elveken alapuló, testi-lelki egészségre törekvő nevelést kapjanak.

Remélem, hogy ez a családi napközi egyben lerakja egy adventista iskola alapjait is.

További információ: e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , tel.: 70/315-4115.

 

Beke Mónika

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista