2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tavaszi nagytakarítás Solton
Tavaszi nagytakarítás Solton PDF Nyomtatás E-mail

tavaszi_nagytakaritas_solton_dscf1908Nagyon vártuk ezt a napot, a 2011. május 29-i vasárnapot. Reggel 9-kor népes csapat jött össze a solti gyülekezetben. Több mint 20-an elhatároztuk, hogy kívül belül kicsinosítjuk imaházunkat. Egy közös ének és imádság után Kovács József testvér kitűnő szervezésével indult a munka. Ablakpucolás, székek lemosása, pókhálózás, fűnyírás az udvaron, gallyazás, kamra rendbetétele. Rengeteg volt a feladat. A csapat minden tagja, apraja-nagyja - a 6 évestől a 70 - évesig jól érezte magát. Közben az udvaron rotyogott a bográcsban a finom paprikás krumpli.

 

tavaszi_nagytakaritas_solton_dscf1917 Bizony elfáradva és megéhezve ültünk asztalhoz. Délután a takarítók énekesekké váltak és egy nagyon szép kórus alakult a jelenlévőkből. Farkasné Sz. Ildikó lelkes vezényletével végül mindenki megtalálta a hangját és gyönyörű volt az összhang.

Ezután dr. Makkos Norbert testvérünk ismertette velünk az alkotmány, a vallásszabadság, a vasárnapkérdés legfontosabb részeit, amire nagyon fontos odafigyelnünk. Képben kell lennünk a körülöttünk folyó eseményeket illetően. Érthetően, tárgyszerűen, egyszerűen ismertette a tényeket. Utána bárki kérdezhetett.

Közös imádsággal zártuk ezt a megbeszélést.

Igazán tartalmas nap állt mögöttünk. Jó lenne gyakrabban megismételni!

 

GyP

 További képek megtekinthetők a www.gyuruspanni.blogspot.com alatt.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista