2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Graal koncert a kecskeméti evangélikus templomban
Graal koncert a kecskeméti evangélikus templomban PDF Nyomtatás E-mail

graal_koncert_022Nagyszerűen indult a naptári időszámítás szerinti nyár Kecskeméten. Június első szombatján a Marosvásárhelyről érkezett Graal Együttes volt nálunk, akiknek hivatásukhoz hűen sikerült közelebb emelni bennünket a mennyhez az egész napos szolgálatuk által. Délelőtt énekkel és zenével tették színesebbé az istentiszteletet, ebéd után a próbájukat hallgatva készültünk a délutáni órára, kora este pedig a helyi evangélikus templomban tartottak koncertet, amire már vendégek is érkeztek.

Szavakkal nem lehet leírni azt az érzést, amit a különböző hangszerek hangja, a gyönyörű dallamok és az énekek szövege keltett a résztvevőkben. Minden olyan más volt. Nem hétköznapi! A rádióhallgatással vagy egy színházi darabbal összehasonlíthatatlan! Egy heti pihenésnél is felüdítőbb másfél óra volt. Megnyugtató, lélekmelengető és szent.

Kívánjuk, hogy a nyári táborok és programok alatt mindenkinek legyen része hasonló élményekben, hiszen Isten a verseken, az énekeken és a zenén keresztül is szeretne szólni hozzánk.

 

Németh Noémi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista