2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hamarosan nyit a Balatonlellei Konferenciaközpont és Üdülő
Hamarosan nyit a Balatonlellei Konferenciaközpont és Üdülő PDF Nyomtatás E-mail

bkk_-_hamarosan_nyitas_dsc06741A Balatonlellei Konferenciaközpont felújítási munkálatai hamarosan befejeződnek és megkezdődik a 62. szezonév.

Hálásak vagyunk Istennek az elvégzett munkákért, a jó időért, ami a felújítási munkálatokat kísérte, a dolgozókért, a segítőkért, akik a különböző gyülekezetekből (Nemesvámos, Székesfehérvár, Pécs, Hidas, Dombóvár, Barcs, Kaposvár, Balatonlelle) eljöttek, hogy kivegyék részüket a feladatokból és hozzájárultak az üdülő megújulásához. Valamint köszönet az unió és a DET vezetőségének és bizottságának a források biztosításáért, és mindazoknak, akik az országos adakozásban adományokkal támogatták a felújítást.

bkk_-_hamarosan_nyitas_dsc06772Hálásak vagyunk Istennek azért is, hogy ezen intézményünk továbbra is lehetőséget biztosít tagjaink és barátaink számára a kikapcsolódásra, valamint egyházunk különböző osztályai által szervezett programok megvalósítására.

Szeretettel bátorítunk és hívunk benneteket, hogy ezen a nyáron minél többen vegyetek részt programjainkon. Kérem a gyülekezetek vezetőségét, bizottságát, hogy támogassátok azon gyülekezeti tagok nyaralását, akik nehezebb anyagi körülmények között élnek, vagy éppen jutalmazzátok azokat a testvéreket, akik sokat tettek a gyülekezetért.

Reméljük, hogy Balatonlelle újra egy olyan hely lesz, ahol az ország különböző részén élő testvérek szívesen találkoznak, kikapcsolódnak és megosztják a jó Istennel szerzett tapasztalataikat egymással.

 

Helyfoglalás:

Petőh Imre; 30/664-3251, vagy Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ill., Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e‑mail címen. Az előlegeket az alábbi számlaszámra kérjük: OTP Bank: 11742331-20008134

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

 a konferenciaközpont vezetősége

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista