2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Születésnap Tatabányán
Születésnap Tatabányán PDF Nyomtatás E-mail

tatabanya_-_mancika_neni_90_eves_02Kilencven éves testvérünket köszöntöttük 2011. május 14-én. Fülöp Bertalanné, Mancika néni betöltötte a 90. életévét. Egészen az elmúlt év őszéig a maga lábán, busszal járt az istentiszteletre minden szombaton. Most sem mulaszt el egyetlen alkalmat sem, kivéve, hogyha beteg.

Aki őt ismeri, mindenki tudja, hogy Mancika néni csupa szeretet. Nem tud haragudni, nem ismeri a túlzott aggodalmat, mert teljes szívvel bízik Istenben, aki harminc évvel ezelőtt megszólította őt és elhívta szolgálatára. A szárligeti lakosok közül - ahol testvérnőnk él - sokakat hívott el istentiszteletre. Bízunk benne, hogy a jó Isten még élteti őt, aki annyi vidámságot hozott mindig a gyülekezetbe. Minden búsulóhoz van egy bátorító szava, pedig néha neki is volna oka a búsulásra. Táskájában a mai napig van valami kis ajándék a gyerekeknek. Szeretettel buzdítja a fiatalokat arra, hogy szolgálják és szeressék az Úr Jézust. A szombati istentiszteletek alkalmával mindig az elsők között érkezett reggelente szeretett gyülekezetébe.

A Tatabányai Gyülekezet virágcsokorral, igével, énekkel és verssel köszöntötte legidősebb tagját, akinek az Úr gazdag áldását, egészséget és erőt kívánunk!

 

Vörös Sándorné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista